Termeni si conditii de utilizare si inscriere

Definitii. Intelesul unor termeni:
Turist-forever.ro este un produs al Sc Global Marketing It Srl cu
sediul in Bucuresti si este inregistrat la Registrul Comertului cu nr J40/19268/2017 cod fiscal 38500550 .
Prin termenul „Utilizator” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul turist-forever.ro, ce apartine societatii comerciale Sc Global Marketing It Srl , indiferent de motiv.

2. Termeni generali. Orice fel de comunicare si informare initiata prin turist-forever.ro sunt guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre dvs. si societatea Sc Global Marketing It Srl . Prestatorul poate modifica si completa acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta prin afisare pe site-ul web la sectiunea “termini si conditii de utilizare si inscriere”. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul sis a accepte rezervarile clientilor dupa afisarea lor pe site-ul web.
Daca vreo prevedere din acest capitol “termini si conditii de utilizare si inscriere”este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale “termini si conditii de utilizer si inscriere”acestea ramanand in vigoare.
Prevederile din sectiunea “termini si conditii de utilizare si inscriere” constituie unica conventie dintre dumneavoastra ca utilizator si compania  Sc Global Marketing It Srl  si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Compania Sc Global Marketing It Srl .Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Compania Sc Global Marketing It Srl vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.
Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “termini si conditii de utilizare si inscriere” deoarece acest document va obliga legal.

3.Dreptul de autor. Continutul si designul siteului turist-forever.ro si “termini si conditii de utilizare si inscriere” (precum si orice alt material avand legatura cu siteul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in baza userului de utilizator sau orice alta modalitate devin proprietatea site-ului turist-forever.ro si dati acceptul pentru publicarea acestor date pentru publicul larg(ca, spre exemplu: fotografii cu locatia inscrisa,descrierea, facilitatile de cazare ,etc.devin continut site acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.
Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea administratorului Site-ului turist-forever.ro.

4. Acceptarea contractului de utilizare. Site-ul si serviciile turist-forever.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, va rugam sa nu utilizati site-ul sau serviciile oferite pe turist-forever.ro.

Compania Sc Global Marketing It Srl  are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii de Utilizare si Inscriere in intregime sau in parte  fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatorii site-ului turist-forever.ro. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre orice utilizator prin accesarea site-ului  turist-forever.ro, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului turist-forever.ro .  In cazul neacceptari conditiilor  , inceteaza oricare dintre  facilitati oferite de site-ului turist-forever.ro, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea site-urilor si/sau utilizarea in orice mod a  ofertelor sau serviciilor contractate prin intermediul site-ului turist-forever.ro. Motiv pentru care va sfatuim sa vizitati periodic si sa cititi cu atentie sectiuneatermini si conditii de utilizare si inscriere pentru a fi la current cu eventualele modificari.

5. Descrierea serviciilor. Site-ul turist-forever.ro ofera utilizatorilor acces la ofertele de cazare postate de catre proprietari care decid sa isi inscrie unitatile de cazare . Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului turist-forever.ro pentru furnizarea serviciilor sale. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite „asa cum sunt” , iar compania Sc Global Marketing It Srl  nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Corectitudinea si veridicitatea datelor si ofertelor inscrise de catre proprietari unitatilor de cazare in baza userului de logare sunt in raspunderea acestora din urma si compania Sc Global Marketing It Srl  nu poarta nici un fel de raspundere fata de inscriierile sau ofertele care nu corespund realitati.
Accesul utilizatorului la anumite servicii si informatii se realizeaza pe baza user name-ului si a parolei. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui numele user-ului si a parolei, turist-forever.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate, de aceea va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru.
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, turist-forever.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul de utilizator.Site-ul turist-forever.ro nu permite accesul mai multor utilizatori cu aceleasi date de logare sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accesari de acest gen, turist-forever.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la contul de utilizator

6. Campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului turist-forever.ro
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul Companiei Sc Global Marketing It Srl  de a va trimite periodic e-mail-uri sau SMS cu informatii sau oferte speciale.
turist-forever.ro sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri www. sau alte aplicatii. Deoarece Compania Sc Global Marketing It Srl  nu are nici un control asupra acestor site-uri sau aplicatii, luati cunostinta si sunteti de acord ca Compania Sc Global Marketing It Srl  nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau aplicatii .
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Compania Sc Global Marketing It Srl  nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

7. Obligatii la inregistrare. Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul turist-forever.ro va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre adresa dvs , despre numele proprietarului, codul de inregistrare fiscal si adresa de email asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, compania are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

In plus Compania Sc Global Marketing It Srl  nu va fi trasa la raspundere pentru nici un prejudiciu creat tertilor prin furnizarea de date false sau incomplete.

8. Responsabilitatile utilizatorului. Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.
Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:
a) sa publicati, sa transmiteti sau sa faceti referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind „publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii;
b) sa publicati, sa transmiteti sau sa faceti referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea „confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu;
c) sa publicati materiale pornografice, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
d)sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop; avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
g) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri „crush”;
h) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
i) sa publicati orice fel de reclama fara acordul companiei, reclama ce poate fi manifestata si sub forma de nick.

j)in cazul incetari colaborari partile se obliga sa nu faca fapte sau actiuni de orice fel care ar putea aduce prejudicii de imagine uneia dintre partile contractante
De asemeni utilizatorii sunt de acord cu faptul ca vor respecta regula bunei credinte atunci cand concep si publica oferta de cazare, astfel, va obligati sa nu publicati anunturi incomplete, incorecte, etc. In situatia in care nu veti respecta aeste reguli, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca turist-forever.ro are dreptul de a restrictiona accesul la serviciile sale acelor utilizatori care incalca prevederile prezentului acord.
Compania Sc Global Marketing It Srl  nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
Compania Sc Global Marketing It Srl   actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania Sc Global Marketing It Srl  poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.
Compania Sc Global Marketing It Srl  isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, Companiei Sc Global Marketing It Srl   dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor, in scopul de a promova site-ul turist-forever.ro si de a aduce noi servicii si beneficii utilizatorilor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.
Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra ne impune sa analizam acceptarea si sa decidem necesitatea implementarii ideilor creative, sugestiilor, inventiilor sau materialelor, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

9. Costul serviciilor. Accesul la serviciile de listare a ofertelor si postarea de anunturi care intra in continutul turist-forever.ro se realizeaza contra cost

L a inscrierea unitati de cazare se va emite o facture proforma la adresa de e-mail comunicata de catre unitatea de cazare

Inregistrarea unitati de cazare de catre proprietar sau reprezentant legal si folosirea serviciilor oferite de turist-forever.ro se face contra unei taxe anuale in valoare de 100 de lei si un comision de 5%  din totalul rezervarilor confirmate prin intermediul modulelor de rezervare incluse in site-ul turist-forever.ro.

In momentul inscrieri si prin plata taxei de inscriere proprietarul unitati de cazare primeste un user si o parola care permite inscrierea unitati cu toate detaliile dorite care pot fi actualizate de catre proprietar ori de cate ori este nevoie.

In cazul rezervarilor confirmate prin intermediul turist-forever.ro, proprietarul unitati de cazare va datora Companiei Sc Global Marketing It Srl. Un commission de 5% di totalul acestei rezervari si se obliga sa transfere suma respectiva in contul indicat de Compania Sc Global Marketing It Srl  in termen de 5 zile

In cazul in care comisionul datorat nu a fost transferat la termenul stabilit Compania Sc Global Marketing It Srl  isi rezerva dreptul de a anula orice colaborare cu unitatea respectiva fara despagubiri de nici un fel si fara anunt prealabil.

10. Suspendarea accesului. turist-forever.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul  turist-forever.ro  sau la o parte a acestui continut in urmatoarele cazuri:

a)I cazul unei rezervari la care s-a efectuat plata partial sau integrala de catre un client si ne onorata de catre unitatea de cazare

b) in cazul in care se constata publicarea pe site-ul  turist-forever.ro, a unor oferte si conditii de cazare care nu corespund realitati

c)in cazul in care nu a fost transferat comisionul de rezervare stabilit in urma unei rezervari confirmate prin modulul de rezervare prezent pe site-ul turist-forever.ro

11. Contul, parola si securitatea datelor Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Compania Sc Global Marketing It Srl  in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania Sc Global Marketing It Srl nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
Compania Sc Global Marketing It Srl daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Compania poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.
Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile turist-forever.ro, conform oricarei reguli din prezentul “termini si conditii de utilizare si inscriere”., poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Compania Sc Global Marketing It Srl  poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor noastre si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile turist-forever.ro . Mai mult, Compania Sc Global Marketing It Srl  nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Companiei Sc Global Marketing It Srl .

12. Responsabilitatile. Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, Compania Sc Global Marketing It Srl  .  nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor Compania,Sc Global Marketing It Srl .  in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Compania Sc Global Marketing It Srl . (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.
In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa ,un nume , codul de inregistrare fiscal si o adresa de e-mail valida. Compania Sc Global Marketing It Srl . nu va divulga unei terte personae datele dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
Compania Sc Global Marketing It Srl . isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Companie sau de catre un tert implicat, doar in interesul utilizatorilor turist-forever.ro
Compania Sc Global Marketing It Srl . nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Crearea de prejudicii material sau morale de catre proprietari unitatilor de cazare inscrise pe turist-forever.ro catre terti prin afirmatii sau oferte care nu corespund realitati pot duce la cereri de despagubire in justitie sau reclamatii la forurile competente
Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Compania Sc Global Marketing It Srl nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului postat de catre diversi utilizatori pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea materialelor imaginilor plasate de dumneavoastra pe site.
13. Limitarea responsabilitatii. Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca societatea comerciala Sc Global Marketing It Srl .  nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca Compania Sc Global Marketing It Srl . a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului turist-forever.ro.

b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra

c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului turist-forever.ro

d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizarea serviciilor site- turist-forever.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”.
Compania Sc Global Marketing It Srl nu ofera nici o garantie ca:
a) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
c) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor Companiei Sc Global Marketing It Srl si a serviciilor puse
la dispozitie pe turist-forever.ro vor fi corecte sau de incredere;
d) orice eroare de program va fi corectata;
Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Compania Sc Global Marketing It Srl  se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si sunteti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
Orice notificare catre turist-forever.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul e-mail, postei ,sau al faxului, la adresa mentionata in pagina de contact.

14. Legea care guverneaza acordul. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.